Ενημέρωση κατάστασης

Ενημέρωση κατάστασης

Άριστο αποτέλεσμα, εξαιρετικές τιμές και εξυπηρέτηση σε προσωπικό επίπεδο. Το συνεργείο Τσίλης Δημοσθένης μπορεί να γίνει η επιχείρηση που θα εμπιστεύεσαι και θα είναι εκεί σε κάθε πρόβλημα.
Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένο προσωπικό και μεράκι για το αυτοκίνητο είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο χτίστηκε το συνεργείο από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Εδώ και χρόνια έχει χτίσει ένα ζηλευτό πελατολόγιο το οποίο όλο και μεγαλώνει καθώς η ποιότητα της δουλειάς είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Το συνεργείο αναλαμβάνει γενικές επισκευές αυτοκινήτου ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου, είναι σε θέση να πραγματοποιήσει πλήρες τεχνικό έλεγχο, συντήρηση και επισκευή σε οποιαδήποτε βλάβη. Είτε γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε να αλλάξετε στο αυτοκίνητο σας είτε θέλετε να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο για να οδηγείτε με ασφάλεια και να προλάβετε ζημιές πολλών ευρώ ,η λύση βρίσκεται στην Ανάβυσσο στο συνεργείο Τσίλης Δημοσθένης.

Ότι και να χρειάζεται το αυτοκίνητο σας, στο συνεργείο Τσίλης Δημοσθένης θα το διορθώσετε !Πάντα σε προσιτές τιμές και σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη πριν από οποιαδήποτε εργασία το αποτέλεσμα είναι δεδομένο. Ακόμα το σκέφτεστε;
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Περιοδικό service
Τεχνικός έλεγχος
Καθαρισμός μπεκ με υπέρηχους
Ηλεκτρονικός διαγνωστικός έλεγχος
Κάρτα καυσαερίων
Επισκευή συστημάτων πέδησης
Προετοιμασία για ΚΤΕΟ
Καθαρισμός φαναριών
Γυάλισμα χρώματος
Τοποθετήσει Carbon